Hírek

KÖZLEMÉNY – 03. 11-ÉTŐL VALAMENNYI RENDEZVÉNY BIZONYTALAN IDEIG LEMONDVA

Tisztelt Közönségünk!

A 2020. március 11-én Magyarország Kormánya által kiadott utasítás alapján a váci Madách Imre Művelődési Központ valamennyi rendezvényét bizonytalan ideig lemondja. A színházakkal, zenekarokkal, művészeti együttesekkel megegyezve egy későbbi időpontra halasztjuk tervezett műsoraikat. Az intézményünkben megvásárolt belépőjegyek érvényesek lesznek ezen későbbi eseményekre, illetve visszaválthatók.

Tekintettel arra, hogy rendezvényeink felfüggesztésének időtartama bizonytalan, kérjük szíves türelmüket a jegyvisszaváltások kapcsán!

A már elmaradt előadásokra a jegyek visszaváltása folyamatos, a jegypénztár nyitvatartási idejében. Kérjük, csak akkor váltsa vissza jegyét, ha az halaszthatatlanul fontos Önnek!

Amennyiben interneten keresztül, illetve más jegyárusító helyszínen váltottak belépőjegyet, azokat csak az adott felületen, illetve jegyértékesítőnél tudják visszaváltani!

Amennyiben a Tourinform Irodában vásárolta jegyét, egy hét elmúltával lehetséges a beváltás a jegyértékesítő rendszerek működési mechanizmusa miatt.

A magunk részéről folyamatos tájékoztatást nyújtunk Önöknek, amint friss információval tudunk szolgálni.

Köszönjük szíves megértésüket!

A Madách Imre Művelődési Központ munkatársai