websikehealthcheck

Csoportok

Forest Art

forest_art
Mit érdemes tudni a foglalkozásokról?

Minden héten csütörtökön délelőtt 9:00-11:00-ig tartjuk őket a Madách Imre Művelődési házban. 

Ebben a 2 órában szó lesz az éppen szezonális növényekről, azok egymáshoz való viszonyáról, gondozásukról, felhasználásukról, ültetési társításokról, élettani és esztétikai szempontból boncolgatva a kérdést. Mindehhez kapcsolódóan pedig elkészítünk egy akvarell képet.

Kinek ajánljuk?
Mindenkinek, akit érdekel a természet és az alkotás, a festés. Aki szívesen ültet vagy ültetne, de néha elakad, kérdései vannak. Aki szereti a fűszernövényeket, a virághagymákat, az életet adó földet, melyben szárba szökken a csoda. Az alkotásoknál különösen fontos hangsúlyt szeretnénk arra fektetni, hogy ne csupán akkor érezzünk motivációt magunkban, ha profi cuccok állnak a rendelkezésünkre. Egy-egy sima gombfesték vagy bármilyen vízfesték otthon is akad nagy valószínűséggel. Mi igyekszünk bemutatni azt, hogy ezeket másképpen is fel lehet használni, mint amit gyermekként tanultunk.

Mennyibe kerül?
A foglalkozás ára alkalmanként 6.500.- Ft.
Az anyagok és eszközök a festéshez rendelkezésre állnak, de van lehetőség arra is, hogy otthonról hozd el magaddal a papírt, festéket, ecsetet, maszkoló szalagot. Ez esetben viszont a részvételi díj, csak 6.000.- Ft.

Jelentkezés, fontos infó

Közvetlen hangulatú összejövetelekre készülünk, maximális figyelmet szánva a résztvevőknek, ezért a létszámot 10-12 főben maximalizáltuk. Az első alkalom október 12-én lesz, erre legkésőbb október 9-ig lehet jelentkezni. A jelentkezéshez kérlek, írj egy emailt a zenkomarta@zenaart.hu címre, és a tárgyba írd bele, hogy FA vagy Forest Art!

Várunk benneteket szeretettel, ecsetekkel, avar illattal! 🙂

Megszakítás