Csoportok

LEMangURIA

Szabadmozgás, Lélektánc, Táncmeditáció

Szabadmozgás, Lélektánc, Táncmeditáció
Ha táncolsz, áramlásban vagy. A zene és a mozgás hatására megnyílik a lelked, kitisztul az elméd és felfrissül a tested.

Már őseink is táncoltak. Az életük szoros része volt. A természeti népeknél még ma is használják a tánc varázslatát a születésnél, az elhunyt elbúcsúztatásánál, ünnepeknél; az esőért, a termésért, a táncukkal imádkoznak. Vannak rögzített szertartásaik, de a mozdulataikat az adott pillanatnak megfelelően hagyják szabadon áramolni.
Ezt a szabad áramlást tanuljuk meg a foglalkozásokon.

A LEMangURIA órákon felszabadítjuk magunkat, hogy nyitottak legyünk egy ösztönös, szabad mozdulatra. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, eleinte, szükség van egy vezetőre, aki megmutatja, megtanítja nekünk, hogy hogyan működik a testünk.
Tehát a LEMangURIA egy olyan módszer, amivel megismerjük önmagunkat, ezáltal felszabadultak leszünk. Megtanuljuk a testünk jelrendszerét, ezért harmóniába kerülünk vele. A feladatok segítenek a jobb-bal agyfélteke összehangolásában. 12 alapvető képességet fejlesztenek: fókusz, áramlás, figyelem, kapcsolódás, hangolódás, ritmus, éberség, pontosság, irányultság, erő-egyensúly, időzítés, változás, séma nélküliség. A táncmunka segít a döntéseinkben. Megtáncoljuk örömünket, bánatunkat, kihívásainkat, ajándékainkat.
Kivétel nélkül bárki jöhet, hiszen mindenki mozdul. Mivel a saját határainknak megfelelően alakítjuk ki a mozdulatainkat, együtt tud dolgozni a 99 éves és az 1 éves.

Ha úgy érzed, hogy érdekel, akkor gyere, próbáld ki magad!

Hozzál magaddal kényelmes ruhát, vizet. A teremben cipő nélkül vagyunk, lehet zokniban, mezítláb vagy táncos topánkában mozdulni.

A csoporthoz folyamatosan lehet kapcsolódni!
Időpont: Szerda; 19.00 – 20.30
A foglalkozások díja: 2500 Ft/alkalom.
Bérletre van lehetőség:
Havi bérlet: 8 000 Ft
Alkalmi bérlet (5 alkalom): 11 000 Ft

Ha felkeltettem az érdeklődésed a LEMangURIA iránt, akkor várlak szeretettel!

Balázs Judit

Elérhetőségeim:
Tel: +36-30/222-1875;
E-mail: info@balazsjudit.hu;
Honlap: www.balazsjudit.hu