websikehealthcheck

VÁCI TÁRSASJÁTÉK KLUB

váci_társasjátékklub
Kapcsolattartó neve Jakus Roland
Vezető elérhetősége +36-20/232-4246

A társas- és kártyajátékok kedvelőinek

A Váci Társasjáték klub immár több éve nyújt lehetőséget azoknak, akik szívesen ülnek le egy asztal mellé játszani. A rendszeres pénteki alkalmak 3-4 órás időtartalma alatt előkerülhetnek a parti-, a könnyed családi- és a komplexebb gamer-játékok is, míg a havi egy szombati alkalom nyolc órájában a komolyabb és időigényesebb stratégiai játékok szerelmeseinek is van lehetősége próbára tenni magukat.
A klub elsődleges célja természetesen az, hogy a hobbi kedvelői számára egy megfelelő környezetet biztosítson, és megkönnyítse a játékalkalmak összeszervezését. Illetve egy remek lehetősége biztosít a tagoknak arra, hogy új megjelenésű játékokat próbáljanak ki, segítséget kapjanak játékszabályokkal kapcsolatban és persze nem elhanyagolható a klub közösségépítő ereje sem, ahol a játékosok maguk mögött hagyhatják a digitális felületeket.
A klub rendszeresen szervez tematikus napokat, mint amilyen a ArkhamNight és csatlakozik olyan országos szintű kezdeményezésekhez, mint amilyen a Társasjátékok éjszakája. Ezen felül igyekszünk kihasználni azokat a lehetőséget is, amikor a magyar kiadók és játékfejlesztők tartanak előadásokat az érdeklődők számára.
Végül de nem utolsó sorban a klub már több esetben is otthont adott különféle wargame és kártya versenyeknek, és az újra egyre népszerűbbé váló szerepjátékok tekintetében is lehet számítani a több éves tapasztalattal rendelkező tagok segítségére.

Foglalkozások időpontja: Minden péntek 17 órától (havi egyszer szombaton 10 órától)

Elérhetőségek:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/vacitarsasjatekklub
E-mail: vacitarsasklub@gmail.com
Telefon: Jakus Roland +36-20/232-4246

Galéria

Megszakítás