websikehealthcheck

Eseményértesítő

A mellékelt űrlap kitöltésével, Ön heti rendszerességgel fog aktuális programjainkról értesítést kapni.

Ne maradjon le egy előadásról sem!

Ismerje meg adatkezelési szabályainkat itt!

 

Amennyiben a Felhasználó feliratkozik a hírlevélre, a Madách Imre Művelődési Központ saját döntése szerinti gyakorisággal (de legfeljebb hetente kettő alkalommal) hírlevelet küldhet neki, kivéve abban az esetben, ha az ennél sűrűbb hírlevél küldést a Felhasználó maga kéri.
Az Adatkezelő lehetőség szerint igyekszik a lakóhely, illetve korábbi jegy/ szolgáltatás vásárlások és más megadott adatok alapján valószínűsíthető érdeklődési kör szerint személyre szabottan rendezvényt ajánlani a hírlevél olvasóinak.
A Hírlevélre való feliratkozással a Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő az ehhez szükséges személyes adatait kezelje.

Az adatkezelés célja: reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek küldése az érdeklődők részére.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása és a gazdasági reklám tevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése.
A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, lakhely, a regisztrációnál felsorolt adatok, korábbi vásárlások adatai, a Felhasználó érdeklődési körére vonatkozó, a Felhasználó által megadott adatok. Az adatok kezelésének időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig. A hírlevelet lemondani a hírlevél alján található Leiratkozás linkre kattintva lehet.
A személyes adatok törlésére, az erre irányuló kérés beérkezésétől számított 10 munkanapon belül kerül sor. A szabályzat beiktatása előtt feliratkozott jelentkezők részére kiküldésre kerül a feliratkozás tényét, megerősítését célzó e-mail, ebben az önkéntes hozzájárulás tényét a feliratkozó megerősíti.

Megszakítás