websikehealthcheck

Ismerjen meg MIMK-et!

A Madách Imre Művelődési Központ 1976 óta változatlan helyen működik, azóta is nagy hangsúlyt fektetve a sokszínű kultúra közvetítésének fontosságára. 2022-től működési formánkban változás történt, így Madách Imre Nonprofit Kft-ként folytatjuk tovább a munkánkat.

Küldetésünk a váci régióban élő polgárok számára az elérhető kulturális és közművelődési szolgáltatások biztosítása, ezzel is hozzájárulva a kulturális esélyegyenlőség megvalósításához. Szerepet vállalunk a hagyományok ápolásában, megőrzésében, átadásában, valamint a sajátos helyi kultúra gazdagításában.

Művelődési központunk a közösségi művelődés színtere, helyet biztosítunk heti, havi rendszerességgel működő művészeti csoportok, civil szerveződések, klubok, szakkörök részére, melyek száma meghaladja a negyvenet. Szorosan együttműködünk az oktatási intézményekkel, nemzetiségi önkormányzatokkal, városban működő intézményekkel, civil szervezetekkel.

Küldetésünk a váci régióban élő polgárok számára az elérhető kulturális és közművelődési szolgáltatások biztosítása, ezzel is hozzájárulva a kulturális esélyegyenlőség megvalósításához. - MIMK - Vác

Rendezvényeink szervezésénél törekszünk arra, hogy minél szélesebb közönséget szolgáljunk ki. Fontos szempont, hogy a közönségünk harmadik helyként tekintsenek a művelődési központra az otthon és a munkahely után.

Népszerű tematikus rendezvények, évről évre

Tematikus rendezvényeink (Váci Tavaszi Fesztivál, Váci Nyár, Váci Világi Vigalom, Őszi Művészeti Hetek, Téli Ünnepi Napok) igazodnak Vác fesztiválvárosi jellegéhez.

Ezek a rendezvénysorozatok már rendkívül népszerű események a város kulturális és idegenforgalmi életében. A fesztiválprogramokon a helyi alkotók, előadók mellett országos és világhírű művészek is színpadra lépnek nálunk.

Koncertek - programok - MIMK - Vác - művelődési központ

Programok - MIMK - Vác - művelődési központ

2022-ben Minősített Közművelődési Cím elismerésben részesültünk. - MIMK - Vác

Évente közel 200.000-en vesznek részt a programjainkon

Munkánk elismeréseként 2005-ben a Pest Megyei Népművelők Egyesületétől Fekete Dió közösségi kitüntetést, 2006-ban pedig a Váci Értelmiségi Klub által alapított Fehér Hattyú Kollektív díjat, Vác Város Művelődéséért Kollektív Kitüntetést kapta intézményünk.

Majd 2008-ban Pro Urbe Közösségi Díjat vehettük át Vác Város Önkormányzatától, illetve 2022-ben Minősített Közművelődési Cím elismerésben részesültünk.

Nézze meg milyen programokkal várjuk 2024-ben!

Kedves Látogatónk! Ajánljuk szíves figyelmébe programjainkat, s kérjük ossza meg velünk véleményét, tapasztalatait, hogy azután munkánk még színvonalasabb, még jobb legyen!

Munkatársaink

Laczi Sarolta
Ügyvezető
laczi.sarolta@mimk.vac.hu

Kövesdi Krisztina
Vezetői asszisztens
titkarsag@mimk.vac.hu

Orosz-Király Katalin
Üzemeltetési csoportvezető
munkaugy@mimk.vac.hu

Koltai-Dietrich Gábor
Művelődésszervező
kdg@mimk.vac.hu

Papp Sára
Becsák Imre
Információs munkatárs
informacio@mimk.vac.hu

Hirling Marianna
Jegyértékesítő

Tábori Katalin
Dekoratőr

Csernák Máté
Művelődésszervező
csernak.mate@mimk.vac.hu

Rusvay Kata
Ügyvezető helyettes
rusvay.kata@mimk.vac.hu

Espár Emese
Pénzügyi vezető
gazdasagi@mimk.vac.hu

Határ Veronika
Rendezvényszervező és közművelődési csoportvezető
hatar.veronika@mimk.vac.hu

Majoros Vivien
PR és Marketing
marketing@mimk.vac.hu

Szunyogh Márta
Művelődésszervező
szunyogh.marta@mimk.vac.hu

Czifra-Kovács Zita
PR és Marketing
czifra.kzita@mimk.vac.hu

Fábián Zoltán
Rottenhoffer Márk
Veres János
Technikus

Bonifert László
Sallmayer Gábor
Karbantartó

Gali Istvánné
Koncz Sándorné

Szegedi Mária
Sziebig Sándorné
Takarító

Legfrissebb híreink

Ne maradjon le az újdonságokról, eseményeinkről és beszámolóinkról! Olvassa el legújabb cikkeinet!

Deákvár 125

deákvár_125

Ebben az évben ünnepli Vác egyik frekventált városrésze, Deákvár alapításának 125. évfordulóját. Bár e terület jóval fiatalabb, mint a nagymúltú belváros, vagy Kisvác, mégis közkedvelt…

Megszakítás