websikehealthcheck

Best of Jégvarázs – TELT HÁZ!

Best of Jégvarázs – TELT HÁZ!

  • Kezdés: 2024-01-06 10:00

    Vége: 2024-01-06 11:00

  • Helyszín: Színházterem

Mese-koncert

AZ ELŐADÁSRA MINDEN JEGY ELKELT!

Egy igazán jeges kalandra vágysz? Tarts velünk a messzi Északra! Találkozz kedvenc hercegnőiddel egy igazán magával ragadó mese-koncert alkalmával! Társulatunk következő produkciója A The Best of Jégvarázs című mese-koncert, mely során a felcsendülnek ismert mesék dalai a sokak által kedvelt Hercegnők és egy kissé szeleburdi Hóember tolmácsolásában.

Fellépő művészek:
Gál Csengelle
Opovszky Melinda
Müller Tímea
Siklóssy Regina
Kollár Írisz
Zábráczki Anna
Dellár Dzsenifer
Antal Anna Kata
Hajdú Márk

Zenei vezető: Kota Gergely
Koreográfus: Dellár Dzsenifer
Rendezőasszisztens: Palasik Róbert
Rendezte: Nándori Kitti

A Jégvarázs című film története az inspirációja az általunk bemutatott mese-koncertnek. A mese Arendelle királyságában játszódik, két testvér, Elza és Anna hercegnő főszereplésével. Elza rendkívüli hatalommal bír: képes jeget és havat varázsolni. Egy baleset következtében Elza elszigeteli magát a külvilágtól és testvérétől. Három évvel a szülők halála után méltóságok özönlenek Arendelle-be a világ minden tájáról Elza nyár közepi, koronázási ünnepségére. Amikor az ünnepség eljött, Elza egyre inkább aggódott, hogy nem tudja majd megfékezni erejét, ugyanakkor testvére, Anna izgatottan várta az eseményt. Az utcán sétálva találkozik a jóképű Hans herceggel a szomszédos királyságból, akivel azonnal szerelembe esik. Az ünnepség során csodás időt töltenek el kettesben és Hans megkéri Anna kezét, aki boldogan igent mondott. Elza azonban ellenezte az eljegyzést és a testvérek vitába keveredtek. Elza a vita közben elveszti az uralmat ereje felett, aminek következtében a palota padlóját hirtelen hegyes jégdárdák borítják be. A rémült Királynő elmenekül a Palotából egyenesen a hegyekbe, ahol úgy dönt, hogy nem fog többé nem fog félelemben élni, és szabadjára engedi mágikus erejét, ami – tudtán kívül – az egész királyságra fagyos telet hoz. Anna útnak indul, hogy meggyőzze testvérét, hogy térjen haza. A szeretet ereje segít a várost megmenteni a véget nem érő téltől. A történet során a testvérek  a varázslatos kalandokkal teli út során megtanulják, hogy a szeretet mindent legyőz.

 

Jegyek kizárólag online kaphatók:
https://savoytarsulat.livetickethub.hu/events/57676?fbclid=IwAR1nTZgJVyBxl1_ugDGbI6jQeSMgISJ-uSCMXiUF7kegr-fGiQHVpzpavtU

 

Megszakítás