websikehealthcheck

Bódi Tesók előadása

Bódi Tesók előadása

Téli országjáró roadshow

Brutális őszinteség, humor, motiváció és inspiráció. Nevetés, sírás, felismerés és meghatódás. Ilyen egy igazi Bódi Tesók előadás. Másfél óra érzelmi hullámvasút, melyet garantáljuk, hogy soha nem felejtesz majd el.
Bármennyi videót megnézhetsz tőlünk, az élő show erejét egyik sem tudja visszaadni. Gyere el az egyik barátoddal, vagy családtagoddal és éljétek át közösen ezt az élményt! Alig várjuk, hogy találkozzunk Veletek!

Gyakran hiszik azt az emberek, hogy mi azért írunk könyveket, és azért tartunk motivációs, önfejlesztő előadásokat, mert már mindent tudunk. Biztosíthatunk mindenkit, hogy ez nem így van. Nem vagyunk pszichológusok, életvezetési tanácsadók vagy coachok. Mi nem különbözünk tőletek, csupán három átlagos srác vagyunk, akiknek ugyanúgy megvannak a belső vívódásaik, kudarcaik és félelmeik. A mai napig vannak az életünkben mélypontok, amelyeken fogcsikorgatva vonszoljuk át magunkat. Nem vagyunk tökéletesek, de Isten minden egyes nap dolgozik rajtunk. Elfogadjuk a próbatételeit, és igyekszünk nem könnyebb súlyokért imádkozni, hanem erősebb vállakért.
Azt érezzük, hogy valami olyat alkottunk a könyveink álltal, ami örök nyomot hagyhat a világban. Ne értsetek félre minket, ezt nem nagyképűségből vagy önteltségből mondjuk, hanem tiszta szívből hisszük, hogy a könyveink képesek lehetnek sorsokat megváltoztatni.

Jó olvasást kívánunk!
Bódi Tesók

Jegyek kizárólag az alábbi linken kaphatók: https://boditesok.hu/jegyek/

Megszakítás