websikehealthcheck

Furcsa pár

Furcsa pár

  • Kezdés: 2022-05-15 18:00

    Vége: 2022-05-15 19:30

  • Ár: 3900 Ft/fő
  • Helyszín: színházterem

Körúti Színház

Neil Simon – Furcsa pár

Szereplők:

Félix Unger Janklovics Péter
Oscar Madison Oroszi Tamás
Murray Pecsenyiczki Balázs
Speed Galambos Zoltán / Zsichla Dániel
Vinnie Nagy Dániel
Gwendoline O’Pigeon Karaivanov Lilla
Cecily, a nővére Malik Édua
Rendezte Galambos Zoltán

„Forró nyári éjszaka. Oscar Madison (jóképű, elvált, 43 éves) nyolcszobás lakásában vagyunk, a New York-i Riverside Drive-en. Jó hangulatú pókerparti zajlik, de a játszmát megszakítja Félix (ideges, vibráló, 44 éves) késői érkezése, akit felesége előző este kirúgott otthonról.”

Ez az első szerzői utasítás Neil Simon legendás vígjátékában.

Oscar befogadja szomorú barátját, akit előző este kirúgott a felesége. De vajon hogy bírják majd az együttélést, ha Oscar az életet végletekig szerető férfi, Félix pedig neurotikus és hihetetlenül rendmániás? Oscar három hét együttélés után az idegösszeroppanás szélére kerül, Félix pedig talán még sosem volt ilyen jól.

Neil Simon megcsinálta! Tökéletes komédiát alkotott, amiben lehetőséget ad két remek színésznek, hogy a főszerepben életük egyik legnagyobb alakítását hozzák. Pörgős, vidám és életigenlő színdarab, ami felvidítja és helyrebillenti a nézőt, ha éppen rossz passzban van. Recept nélkül kiváltható, rossz hangulat ellen (is) kötelezően ajánlott darab.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre. (www.theatrum-mundi.hu)

A belépőjegy ára: 3900 Ft és 4400 Ft

Megszakítás