websikehealthcheck

Hamupipőke mesebalett

Hamupipőke mesebalett

  • Kezdés: 2020-04-04 16:00

    Vége: 2020-04-04 18:00

  • Ár: 1100 Ft/fő
  • Helyszín: színházterem

A fóti balett-csoport növendékei előadásában

Ahogy a korábbi években, 2020-ban is, a fóti balettcsoport egy csodálatos mesével készül, melyet a tánc nyelvén – klasszikus és modern elemeket egyaránt alkalmazva – mutat be a közönségnek.
 
Idén egy klasszikus történetre, a Hamupipőke című mesére esett a választásuk, melyet 2020. április 4-én szombaton 16:00 órakor tekinthetnek meg a Madách Imre Művelődési Központ színháztermében az érdeklődők.
 
„Folytatva küldetésünket, hogy minél több gyermekkel és felnőttel megszerettessük a táncot, egy olyan előadást készítettünk, mely mozgalmas történetével, színes jelmezeivel, modern és klasszikus zenék elegyével, leköti minden néző figyelmét, tartozzon bármely korosztályba. Töretlen lelkesedésünket, elhivatottságunkat és tánc iránti rajongásunkat szeretnénk átadni a közönségnek is egy-egy produkció alkalmával.”
 
Valószínűleg a történet mindenki számára ismert: a hamuban lencsét válogató, végtelenül kedves lány sorsa, hogyan fordul jóra, és az álma hogyan válik valóra, szó szerint egy varázsütésre. Természetesen nem hiányozhat majd a Gonosz Mostoha, a Tündérkeresztanya és a Mostohatestvérek, a barátságos egerek, a bájos kismadarak, tündérek és még sokan mások!
Kicsik és nagyok számára egyaránt élvezhető mese balett, változatos zenékkel és látványvilággal, gyerekektől gyerekeknek és persze mindenkinek!
 
 
Grafika: Poleczky Adrienn
 
A belépőjegy ára: 1100 Ft
Megszakítás