websikehealthcheck

Hogyan értsük félre a nőket? – Csányi Sándor önálló estje -ELMARAD!

Hogyan értsük félre a nőket? – Csányi Sándor önálló estje -ELMARAD!

  • Kezdés: 2022-04-27 19:00

    Vége: 2022-04-27 20:30

  • Ár: 5900 Ft/fő
  • Helyszín: színházterem
  • Jegyvásárlás

Tisztelt Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a váci Madách Imre Művelődési Központba 2022.04.27. 19:00 órára meghirdetett „Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka” betegség miatt elmarad.
Új időpont: 2022.10.14. (péntek)
A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatóak.
Amennyiben Önnek nem felel meg az új időpont, kérjük, jelezze a visszaváltási igényét válasz e-mailben, vagy a jegy@csanyisandor.hu e-mail címen 2022.05.08. 23:59-ig.

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka;

nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Egy részben, szünet nélkül.

A belépőjegy ára: 5900 Ft, 6900 Ft
Jegyvásárlás kizárólag az alábbi linken:
https://tickets.funcode.hu/event/hogyan_ertsuk_felre_a_noket_vac_2022_04_27

Megszakítás