Kiss Ádám önálló estje

Kiss Ádám önálló estje

  • Kezdés: 2021-10-14 18:00

    Vége: 2021-10-14 20:00

  • Ár: 3990 Ft/fő
  • Helyszín: színházterem

Kedves Nézőink!
Az április 13-ra módosított 18.00 órás Világvégre – Kiss Ádám önálló estje, műsorvezető: Elek Péter c. előadásunkat a Madách Imre Művelődési Központban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.
Az új időpont: 2021. október 14. 18.00, az előadás helyszíne változatlan.
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket április 18-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
A helyszínen megvásárolt jegyeket a helyszínen lehet majd személyesen visszaváltani. A jelenlegi kormányrendelet miatt a művelődési házaknak be kellett zárniuk, ezért az újranyitást követően 2 hétig lesz alkalmuk a jegyek visszaváltására.
Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy április 18-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:
https://www.jegy.hu/…/a-dumaszinhaz-budapesti-es-videki…
(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata