websikehealthcheck

KockaShow 3.

KockaShow 3.

  • Kezdés: 2023-12-10 10:00

    Vége: 2023-12-10 18:00

  • Helyszín: több teremben

KockaShow

LEGO Kiállítás – A Kreativitás és Innováció Ünnepe Vácon!

Várunk szeretettel a KockaShow LEGO® Kiállításon, mely kerül megrendezésre a varázslatos történelmi város, Vác szívében, a Madách Imre Művelődési Központban. Ez a hétvége a LEGO® szerelmeseinek és a kreativitás bajnokainak állít emléket.

Légy részese egyedülálló eseményünknek, ahol a színes építőkockák által létrehozott műalkotások és a gyűjtők féltve őrzött ritkaságai kerülnek a figyelem középpontjába. Fedezz fel hihetetlen konstrukciókat, történelmi jeleneteket, városi tájképeket és még sok más, LEGO® kockákból épült lenyűgöző alkotást.

Játszóházunk minden korosztály számára kihívást és szórakozást ígér. Itt nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is bátran meríthetnek az építőkockák végtelen lehetőségeiből, hogy megvalósítsák saját LEGO® remekműveiket. Megmutathatják kreativitásukat, problémamegoldó készségüket, és megoszthatják ötleteiket más építőkkel.

A LEGO® börzén egy igazi kincsvadászatra indulhatsz! Itt megtalálhatod a hiányzó darabokat a gyűjteményedből, beszerezheted a régóta keresett minifigurákat, készleteket vagy alkatrészeket közvetlenül a klubtagjainktól. Ez egy remek lehetőség arra is, hogy mélyebb betekintést nyerj a LEGO® gyűjtők és építők világába, megismerd trükkjeiket, tippjeiket, és barátokra találj a közösségen belül. Az esemény kiváló alkalom a családoknak, barátoknak, és minden LEGO® rajongónak, hogy együtt töltsenek el egy felejthetetlen hétvégét, megosztva egymással a kreativitás és a játék örömét.
Ne maradj le a KockaShow LEGO Kiállításról, ahol a színek, formák és ötletek találkoznak egy grandiózus rendezvény keretében. Tarts velünk 2023. december 8-10. között, és engedd, hogy elvarázsoljon ez a csodálatos LEGO® világ! Gyere és építsd velünk Vác történelmét – kockáról kockára! Várunk szeretettel!

Jegyár:
1800 Ft/ felnőtt
1500 Ft/diák, nyugdíjas
1500 Ft/csoportos 15 főtől

Jegyek a helyszínen a program napján jegypénztárunkban kaphatók!

Megszakítás