websikehealthcheck

Ray Cooney: Páratlan páros

Ray Cooney: Páratlan páros

  • Kezdés: 2019-11-06 19:00

    Vége: 2019-11-06 21:00

  • Ár: 2900 Ft/fő
  • Helyszín: színházterem

Ray Cooney (A Miniszter félrelép és a Ne most, Drágám! szerzőjének) legsikeresebb műve…

Angliában és világszerte is, melyet a Londoni Westenden folyamatosan játszottak, több mint 9 évig. Magyarországon a Madách Színházban volt megtekinthető, ahol szintén töretlen sikernek örvendhetett az előadás tekintve, hogy 25 évig a intézmény repertoárjának részét képezte. 2019-ben a Bánfalvy Stúdió ezen előadás kizárólagos, országos jogainak megszervezésével szeretné folytatni tevékenységét, és az elmúlt évek példáját követve (Miniszter Félrelép, Nicsak, ki lakik itt?!) egy egész estés szórakozást nyújtó, nevetésekkel teli előadást szeretnénk létrehozni.

„Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett…
Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között.”

Várható szereposztás:

Gesztesi Károly
Fenyő Iván
Beleznay Endre
Száraz Dénes / Suhajda Dániel
Kiss Ramóna
Bugár Anna
Harmath Imre

A belépőjegy ára: 2900 Ft és 3500 Ft

Megszakítás