websikehealthcheck

Stardust

Stardust

  • Kezdés: 2019-05-03 20:00

    Vége: 2019-05-03 21:00

  • Ár: 1000 Ft/fő
  • Helyszín: JESZENSZKY® TEREM
  • Jegyvásárlás

A Stardust Shine című számával robbant be a dallamos rock színtérre.

Első EP-jük tökéletes lenyomata szeretett zenei stílusuknak, mely a nyolcvanas években az egész világon uralkodónak számított. Reneszánszát éli ez a műfaj, melyet – jellegzetességeit és hagyományait tiszteletben tartva – napjaink hangzásával fűszerezve tálal elénk az együttes.
A zenekar alapítója Horváth Ákos énekes és Kiss Tibor dobos. A felállás 2017 nyarára stabilizálódott; időközben Nagy György (billentyűs) és Marton Bence (basszusgitár-vokál) csatlakozásával lett teljes.

A stílus amelyet játszanak, egyfajta ötvözete a klasszikus, dallamos hard rocknak és az A.O.R-nak, melynek meghatározói a hatalmas refrének, a gyönyörűen felépített billentyűs hangszerelés, a lélegzetelállító vokálok és az üvöltő gitárok. Zenéjüket abszolút a számukra legkedvesebb, 80-as évek közepi példaképeik szellemében játsszák, életre keltve újra ezt a közkedvelt, érzelmekben gazdag zenei világot, aktualizálva azt a 21. század zenei hangzásával!

A Stardust koncertjein elsősorban saját szerzeményeket ad elő, ugyanakkor szívesen szemezget a zenekar a stílus klasszikus slágereiből, illetve – a műfaj szerelmeseinek örömére – kultikus, élőben ritkán megszólaltatott dalokat is folyamatosan műsorában tart!

A koncertet az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatja.nkahangfoglaló

A belépőjegy ára elővételben 1.000 Ft, az előadás napján 1.300 Ft

Megszakítás