websikehealthcheck

Szállj fel szabad madár!

Szállj fel szabad madár!

  • Kezdés: 2024-03-09 19:00

    Vége: 2024-03-09 21:00

  • Ár: 6900 Ft/fő
  • Helyszín: Színházterem
  • Jegyvásárlás

Gálakoncert

Élőzenekaros gálakoncert,
nemzetünk ikonikus és hazafias dalaival

A gálakoncert fő témája tisztelgés és főhajtás nemzeti identitásunk, hazaszeretetünk, az ezer év magyar történelme és meghatározó személyiségei előtt. A produkció kiemelt énekese Varga Miklós.

A koncert során elhangzanak nemzetünk legmeghatározóbb ikonikus és hazafias dalai, mint például: Honfoglalás, Nemzeti dal, Drága Hazám, Egy szabad országért, Hazám, Európa, Nincs más út csak az Isten útja, Ha Erdély újra hív, Nélküled, Ki szívét osztja szét, Harangok dala, Oly távol vagy tőlem, Jöjjön el a Te országod és a Szállj fel szabad madár.

A koncert valamennyi dala fülbemászó sláger, melyeket nemcsak az idősebb korosztály, hanem a fiatalok is ismernek és szeretnek!

A produkció kiemelt énekese Varga Miklós, énekes, rockzenész és színművész. Tizenkilenc évesen már együttesben zenélt. Az országos ismertséget az 1983-ban bemutatott István, a király rockopera hozta meg számára. Tizenkét saját lemezt tudhat magáénak, melyek közül több aranylemez lett. Saját számai mellett filmzenéket is ír, szerzeményei hallhatók többek között az 1983-as István, a királyban és a 1997-es Honfoglalásban is. A zene mellett színházban olyan zenés darabokban láthattuk, mint a Megfeszített, a Jézus Krisztus Szupersztár vagy a Jónás könyve. 1984-ben megválasztották az év énekesének, 1990-ben eMeRton, 2001-ben pedig Artisjus díjat kapott, 2011-ben átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét.

Énekesek:

Varga Miklós
Nagy Szilárd,
Ragány Misa,
Réthy Zsazsa,
Simon Kata,
Zenekar:
Gitár: Szűcs Norbert / Kis Dávid,
Basszusgitár: Pál Gábor / Székely Tamás,
Billentyű, zongora: Benedekfi István / Magán Olivér,
Dobok: Várda Áron / Gudics Marcell

Jegyár: 6900 Ft
Jegyek jegypénztárunkban is kaphatók!
Online jegyvásárlás: https://www.simon.management/jegy/szallj-fel-szabad-madar-vac/
https://www.jegy.hu/program/szallj-fel-szabad-madar-159154/1115129

Megszakítás