websikehealthcheck

Hírek

Jegyvisszaváltás – információk

Jegyvisszavásárlási információ

A november-december hónapokra tervezett előadásaink jegyeivel kapcsolatban az alábbi közleményt adjuk ki.

Amennyiben úgy döntenek, hogy szeretnék visszaváltani belépőiket, kérjük, ügyeljenek arra, hogy a vásárlás helyszínén tegyék meg azt 2020. november 30-ig!

A részletekről olvasson többet itt…

 A Madách Imre Művelődési Központ jegypénztárában vett belépők…

…ellenértékét is kérhetik a csatolt dokumentum útmutatója szerint.: nyomtatvány jegy visszaváltáshoz  
  • November 12. csütörtök Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket? A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a később egyeztetett pótelőadásra, további teendő azokkal nincs. A jegyekkel kapcsolatos kérdéseket az ugyfelszolgalat@tixa.hu e-mail címre várják.
  • November 13. péntek Veres1 Színház: Tóték A jegyek visszaválthatók a vásárlás helyszínén vagy automatikusan érvényesek a később egyeztetett pótelőadásra.
  • November 14. szombat Ismerős Arcok koncert A Rock1 online rendszerében megvásárolt jegyek árai november 30-ig automatikusan visszautalásra kerülnek, a papíralapon megváltott belépők december 23-ig válthatók vissza.
  • November 21. szombat Örömzene – Orosz Zoltán harmonikaművész és barátai A jegyek visszaválthatók a jegyvásárlás helyszínén vagy automatikusan érvényesek a később egyeztetett pótelőadásra.
  • December 3. csütörtök Húrok és hangszálak – Lackfi János estje A jegyek visszaválthatók a jegyvásárlás helyszínén vagy automatikusan érvényesek a később egyeztetett pótelőadásra.
  • December 5. szombat Dumaszínház: Kiss Ádám önálló estje Az új időpont: 2021. január 29. 18.00 Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen. Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék jegyvisszaváltás igényüket november 29-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra. A helyszínen megvásárolt jegyeket a helyszínen lehet majd személyesen visszaváltani. A jelenlegi kormányrendelet miatt a művelődési házaknak be kellett zárniuk, ezért az újranyitást követően 2 hétig lesz alkalmuk a jegyek visszaváltására. Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy 2020. november 29-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!) A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie. Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt! Üdvözlettel: A Dumaszínház csapata
  • December 14. hétfő Pál Feri atya: A kiégés megelőzése…. A megvásárolt jegyek visszaválthatók a vásárlás helyszínén vagy felhasználhatók az online előadásra, melyre további jegyek is vásárolhatók. Bővebb információ hamarosan!

A jegyvisszavásárlással kapcsolatos kérdéseit felteheti a kapcsolat oldalunkon lévő űrlapon is:

KAPCSOLAT

 

Megszakítás