websikehealthcheck

Hírek

Minősített Közművelődési Cím elismerésben részesült Intézményünk

saci.vera főkép

A minősítésekre azon intézmények pályázhatnak, amelyek a minőségfejlesztés, a hatékony munkavégzés területén kimagasló teljesítményt nyújtanak.

A magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen az Országos Széchenyi Könyvtár Dísztermében a Madách Imre Művelődési, Kulturális és Szolgáltató Nonprofit Kft. a Kulturális és Innovációs Minisztérium kultúráért felelős államtitkárától, dr. Hoppál Pétertől vehette át a művelődő közösség, rendezvény, tábor, származtatott szolgáltatás tevékenységek eredményes ellátásáért járó Minősített Közművelődési Intézmény címet. Hatalmas öröm számunkra ez az elismerés, köszönjük mindazoknak, akik intézményünket méltónak tartották a díjra.

saci.vera

A minősítésekre azon intézmények pályázhatnak, amelyek a minőségfejlesztés, a hatékony munkavégzés területén kimagasló teljesítményt nyújtanak. A közművelődés minőségbiztosítási rendszere megkívánja a pályázóktól a hatékony feladatellátás mellett azt is, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék a résztvevők igényeit, mérjék az intézményhasználók elégedettségét, figyeljenek visszajelzéseikre. Fontos feladatuk, hogy jó gyakorlataikat megosszák, szakmai napokon, rendezvényeken vegyenek részt, ahol tapasztalatokat gyűjtenek, annak érdekében, hogy tevékenységeiket hatékonyabban végezzék, egy-egy új szolgáltatással még több látogatót vonzzanak. Újításaikról, eredményeikről szakmai felületeken, kiadványokban is beszámoljanak, felkeltve a munkatársak, a közművelődésben dolgozók figyelmét, inspirálva őket. Szakmai hálózatokat hozzanak létre, széles körű partnerséget alakítsanak ki, valamint, hogy vonják be a fiatal munkatársakat, támogassák őket terveik, ötleteik megvalósításában.

A Minősített Közművelődési Intézmény Cím és a Közművelődési Minőség Díj összeforrt a Nemzeti Művelődési Intézet nevével. Az Intézet fogja össze a tevékenységet a pályázat kiírásától a minősítések lezárásáig, javaslatokat fogalmaz meg a további fejlesztések területén, és erősíti az intézményeket feladatellátásuk során.

díj

Megszakítás