websikehealthcheck

Rólunk (régi)

Ismerjen meg MIMK-et!

A Madách Imre Művelődési Központ 1976 óta változatlan helyen működik, azóta is nagy hangsúlyt fektetve a sokszínű kultúra közvetítésének fontosságára. 2022-től működési formánkban változás történt, így Madách Imre Nonprofit Kft-ként folytatjuk tovább a munkánkat.

Küldetésünk a váci régióban élő polgárok számára az elérhető kulturális és közművelődési szolgáltatások biztosítása, ezzel is hozzájárulva a kulturális esélyegyenlőség megvalósításához. Szerepet vállalunk a hagyományok ápolásában, megőrzésében, átadásában, valamint a sajátos helyi kultúra gazdagításában.

Művelődési központunk a közösségi művelődés színtere, helyet biztosítunk heti, havi rendszerességgel működő művészeti csoportok, civil szerveződések, klubok, szakkörök részére, melyek száma meghaladja a negyvenet. Szorosan együttműködünk az oktatási intézményekkel, nemzetiségi önkormányzatokkal, városban működő intézményekkel, civil szervezetekkel.

Rendezvényeink szervezésénél törekszünk arra, hogy minél szélesebb közönséget szolgáljunk ki. Fontos szempont, hogy a közönségünk harmadik helyként tekintsenek a művelődési központra az otthon és a munkahely után.

Tematikus rendezvényeink (Váci Tavaszi Fesztivál, Váci Nyár, Váci Világi Vigalom, Őszi Művészeti Hetek, Téli Ünnepi Napok) igazodnak Vác fesztiválvárosi jellegéhez.
Ezek a rendezvénysorozatok már rendkívül népszerű események a város kulturális és idegenforgalmi életében. A fesztiválprogramokon a helyi alkotók, előadók mellett országos és világhírű művészek is színpadra lépnek nálunk.

Évente az intézményt látogatók száma megközelíti a 200.000 főt.

Munkánk elismeréseként 2005-ben a Pest Megyei Népművelők Egyesületétől Fekete Dió közösségi kitüntetést, 2006-ban pedig a Váci Értelmiségi Klub által alapított Fehér Hattyú Kollektív díjat, Vác Város Művelődéséért Kollektív Kitüntetést, 2008-ban Pro Urbe Közösségi Díjat Vác Város Önkormányzatától kapta intézményünk, illetve 2022-ben Minősített Közművelődési Cím elismerésben részesültünk.

Kedves Látogatónk! Ajánljuk  szíves figyelmébe honlapunkat, programjainkat, s kérjük ossza meg velünk véleményét, tapasztalatait, hogy azután munkánk még színvonalasabb, még jobb legyen!

munkatársak

MUNKATÁRSAINK

Laczi Sarolta
Ügyvezető
laczi.sarolta@mimk.vac.hu

Kövesdi Krisztina
Vezetői asszisztens
titkarsag@mimk.vac.hu

Orosz-Király Katalin
Üzemeltetési csoportvezető
munkaugy@mimk.vac.hu

Koltai-Dietrich Gábor
Művelődésszervező
kdg@mimk.vac.hu

Bálint Brigitta
Művelődésszervező
balint.brigi@mimk.vac.hu

Csernák Máté
Művelődésszervező
csernak.mate@mimk.vac.hu

Papp Sára
Becsák Imre

Információs
informacio@mimk.vac.hu

Hirling Marianna
Jegyértékesítő

Tábori Katalin
Dekoratőr

 

Rusvay Kata
Ügyvezető helyettes
rusvay.kata@mimk.vac.hu

Espár Emese
Pénzügyi vezető
gazdasagi@mimk.vac.hu

Határ Veronika
Rendezvényszervező és közművelődési csoportvezető
hatar.veronika@mimk.vac.hu

Majoros Vivien
PR és Marketing
marketing@mimk.vac.hu

Szunyogh Márta
Művelődésszervező
szunyogh.marta@mimk.vac.hu

Czifra-Kovács Zita
PR és Marketing
czifra.kzita@mimk.vac.hu

Fábián Zoltán
Rottenhoffer Márk
Veres János
Technikus


Bonifert László
Steidl Tamás
Sallmayer Gábor
Karbantartó

Koncz Sándorné
Szegedi Mária
Sziebig Sándorné
Turai Zoltán Istvánné
Takarító

Megszakítás