websikehealthcheck

Hírek

„Színek Zenéje: Manajló András Absztrakt Utazása”

manajló_kiállítás

Egyedülálló Festészeti Kiállítás Nyílik

A kortárs művészeti világ egyik legismertebb ruszin alkotójának, Manajló Andrásnak új kiállítása hamarosan megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. A „Színek Zenéje: Manajló András Absztrakt Utazása” című tárlat egy mélyreható bepillantást kínál a művész absztrakt világába, ahol a színek és formák zenéje életre kel.

Manajló András festményei nem csak a vizuális élményekről szólnak; minden alkotás egy-egy érzelem, emlék vagy történet kifejeződése. A kiállítás során a látogatók bepillantást nyerhetnek abba, hogyan ötvözi a művész a hagyományos festészeti technikákat a modern absztrakt irányzatokkal, teremtve ezzel egy teljesen új és egyedi művészeti nyelvet.

A kiállítás keretében bemutatásra kerülnek Manajló legújabb művei, melyek között szerepelnek olyan festmény sorozatok, mint a „Genesis”, „Côte d’Azur”, „A Lélek Rezgései” és az „Éjféli Jazz”. Mindegyikük a művész sajátos látásmódjának és érzékenységének tükre.

A kiállítás megnyitójára 2023 október 27-én, pénteken, 18 órakor kerül sor a Pannónia Ház kiállító termében (Vác, Köztársaság út 19.), ahol Matkovich Ilona polgármesterasszony megnyitja a kiállítást, Dr. Bellák Gábor művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria fő muzeológusa, méltatja a tárlatot, illetve a művész is személyesen jelen lesz, hogy beszélgetést folytasson a látogatókkal. A kiállítás 2023 december 23.-ig látogatható.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy közelebbről is megismerkedjen Manajló András lenyűgöző művészeti világával!

Megszakítás