websikehealthcheck

Hírek

TÉLI TÁRLAT – PANNÓNIA HÁZ 2022 FELHÍVÁS

téli tárlat logó

Értesítjük Vác és környéke alkotóművészeit, hogy idén is megrendezzük – ezúttal a Pannónia Házban! –  a Téli Tárlatot, amely immár évtizedek óta a város kulturális életének egyik kiemelkedő eseménye. Vác Város Önkormányzata és a Madách Imre Nonprofit Kft. folytatni kívánja az évek alatt kialakult hagyományt, mely szerint lehetőséget kínálunk a városban és közvetlen környezetében élő alkotóművészeknek munkáik bemutatására, a váci közönségnek pedig alkalmat teremtünk egy szép kiállításon találkozni egymással és az alkotókkal a karácsonyt megelőző napok hangulatában. A kiállításra várjuk minden Vácott és környékén (a Duna bal partján, Szob és Göd között) élő és alkotó képző-, fotó- és szobrászművész munkáit!

A részvétel feltételei:

a Magyar Képzőművészeti Egyetemen vagy a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen (korábban Magyar Iparművészeti Főiskola) szerzett diploma, vagy tagsági viszony az alábbi szervezetek valamelyikében: Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete (MAOE), Magyar Képző- és Iparművészek Szövetsége (MKISZ), Fiatal Művészek Stúdiója vagy Magyar Fotóművészek Szövetsége. A tárlat színvonala érdekében kérjük továbbá, hogy az utóbbi években készült friss munkáikkal vegyenek részt, legfeljebb két alkotással. A művek mérete lehetőleg ne haladja meg a 100 cm szélességet. Kérjük december 1. és december 12. között juttassa el a Madách Imre Művelődési Központba a beadásra szánt műveket a következő adatok feltüntetésével: az alkotó neve, a mű címe, keletkezés éve, méret, valamint levelezési cím, telefonszám.

A zsűrizés időpontja: 2022. december 13.

A zsűri fenntartja magának a válogatás, esetleges kizsűrizés, sorozatok megbontásának jogát, valamint kivételes esetben eltekinthet bizonyos részvételi feltételek teljesítésétől! A kiállításra nem kerülő alkotások átvétele: 2022. december 14 – 18.

A kiállítás megnyitója: 2022. december 17-én, szombaton 16 órakor.

Helyszíne: Pannónia Ház Emeleti Nagyterem.

A kiállítás megtekinthető 2023. január 30-ig.

További információ:

Madách Imre Nonprofit Kft.

2600, Vác, Dr. Csányi L. krt. 63., tel.: (27) 316-411,

Koltai-Dietrich Gábor művelődésszervező

Mobil: +36 30 377-3337

kdg@mimk.vac.hu

Megszakítás