websikehealthcheck
websikehealthcheck

Csoportok

Váci Társasjáték Klub

A társas- és kártyajátékok kedvelőinek

A Váci Társasjáték klub az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő társasjátékos hobbi rajongóinak kíván rendszeresen megfelelő lehetőséget és környezetet biztosítani az új játékok kipróbálására és a régi kedvencekkel való játékra. A társasjátékok az utóbbi évtizedben jelentős fejlődésen mentek keresztül, és mára már messze túlmutatnak az olyan játékokon, mint a Ki nevet a végén vagy a Monopoly. Évente több száz új játék jelenik meg világszerte és hála a magyar kiadóknak, magyar nyelven is több tucat új játék lát napvilágot. Ahogy a társasjáték neve is mutatja, hogy ez egy remek hobbi azoknak akik szívesen játszanak és szeretnék kicsit maguk mögött hagyni a digitális és virtuális tereket, hogy igazi emberek között, társaságban töltsék az idejüket. A Váci Társasjáték klub szeretettel várja a játszani vágyókat és érdeklődőket.

Foglalkozások időpontja: Minden péntek 17 órától (havi egyszer szombaton 10 órától)

A Váci Társasjáték Klub is csatlakozik a Társasjátékok éjszakájához

A társasjátékok arany korukat élik, hiszen világszinten több mint négyezer játék jelenik meg évente, és idehaza is egyre nagyobb számban jelennek meg magyar nyelven a legjobb játékok épp úgy, mint a hazai játékfejlesztők termékei.

A Váci Társasjáték Klub immár évek óta működik a váci Madách Imre Művelődési Központban, ahol minden péntek délután 17 órától várjuk az érdeklődőket, ráadásul havi egy alkalommal szombaton délelőtt 10-től este 18 óráig igyekszünk lehetősége biztosítani, a könnyedebb családi játékok mellett a hosszabb játékidővel bíró, komplex stratégiai játékok is asztalra tudjanak kerülni.

A társasjátékozásnak 2013 óta van nemzetközi ünnepnapja International Tabletop Day néven.  Az első öt évben, 2018-ig ezt egy április végi napon tartották meg, de 2019 óta június elején, pontosabban június első szombatján ünnepli a világ. Magyarországon eddig nem volt hagyománya ennek az ünnepnek, de az egyik legaktívabb közösség úgy gondolta, hogy jó lenne ezen a napon a társasjátékozás élményét itthon is népszerűsíteni, ráadásul a világnaphoz csatlakozva, hagyományteremtő szándékkal megszervezik a Társasjátékok Éjszakája eseményt, amelyhez szervezőként mi is csatlakoztunk, hogy Vácon biztosítsunk helyszínt és lehetőséget.

A fentiek fényében a Váci Társasjáték Klub idén június 4-én, szombaton délelőtt tíztől este tízig várja az érdeklődőket és a rutinos játékosokat. Tapasztalt tagjaink szívesen mutatják be és vezetik le a kedvenc játékaikat, de ha bárki a saját kedvence mellé szeretni leülni egy jó csapattal, akkor természetesen arra is van lehetőség.

https://tarsasjatekokejszakaja.hu/madach-imre-muvelodesi-kozpont-vac/

Elérhetőségek:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/vacitarsasjatekklub/
E-mail: vacitarsasklub@gmail.com
Telefon: Jakus Roland +36-20/232-4246

Megszakítás