websikehealthcheck
websikehealthcheck

Csoportok

Jump & Fun zenés angol csoport

angol_ovi

Szeptembertől újra indul

Ovis korosztály számára


Szerdánként 16.30-tól

HOGY AZ ANGOLTANULÁS GYEREKJÁTÉK LEGYEN, csatlakozzatok Jump&Fun angol csoportjainkhoz!

Így képzeld el:
A Jump&Fun angol foglalkozásokon fülbemászó angol gyerekdalokra táncolunk és tornázunk. Idővel természetesen meg is tanuljuk ezeknek a daloknak a szövegét és együtt énekeljük őket.
A tanóra bemelegítéssel kezdődik: átmozgatjuk minden kis testrészünket, közben ritmusgyakorlatokat végzünk. Majd következnek a nagymozgásos játékok, az ugrálás, szaladgálás van a központban.

A dinamikusabb részeket mindig pihentetőbb követi, ezek közül is nagy kedvenc a “Story Time” – a mesélés: ilyenkor a gyerekek körbeülik az oktatót, aki egy tudatosan választott, mégis szórakoztató angol mesét olvas a kicsiknek és közösen mondókáznak.
Következik ezután egy újabb dinamikus rész, bábokkal, játékállatokkal, színekkel, számokkal és az örök kedvenc buborékokkal!

A foglalkozást közös csatakiáltással zárjuk és minden kisgyermek megkapja jól megérdemelt jutalmát!
A foglalkozások, és maguk a tanfolyamok is, egymásra épülnek. 1-1 tanfolyam 13 alkalomból áll.
A gyermekek nyelvzsenik és bármelyik nyelvet képesek ösztönösen elsajátítani. A Jump&Fun gyermekangol egyedülálló módszertana ezt veszi alapul. Ezért használunk olyan szövegeket, dalokat és eszközöket, amelyek az angol gyermeket is segítik anyanyelvük pontos elsajátításában.
A másik titok a szoros szülő-oktató kapocsban rejlik. Az otthoni gyakorlást is támogatja ugyanis a program. Így az angolozás nem heti fél órából áll, hanem annyiból, amennyihez otthon kedvetek van. Hogy mit kell otthon csinálni? Kidolgozott óravázlatainkból megtudod!

Tanfolyamdíj, mely tartalmazza a 13 foglalkozást, a tanfolyamhoz tartozó gyerekkönyvet, hanganyagot, óravázlatokat és ajándékot is: 39.990 Ft.
A tanfolyamot folytatóknak: 32.000 Ft.
Lehetséges-e kipróbálni: IGEN! Próbaórára is jelentkezhetsz, melynek díja 3.000 Ft.
Foglalkozásvezető: Mózer-Zima Katalin
Telefonszám: +36 30 821 3385
A csoportba max. 10 fő regisztrálhat!
További információ és regisztráció a www.ovisangol.hu oldalon.
https://www.facebook.com/events/698384675655432/698384738988759/?ref=newsfeed
FONTOS: Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk!

Újdonság! Baba-anya angol klub

Olyan kicsiket és szülőjüket várjuk a Jump&Fun Mini foglalkozásra, akik még otthon vannak, de szívesen kerülnének egy éneklős, zenés, mesés ANGOL társaságba hetente egyszer délelőtt. Zima Kati várja a kis totyogósokat és szüleiket egy délelőtti angol mókára, ahol abban is segítséget kaphattok, hogy hogyan angolozzatok a kicsikkel otthon. Kati várja a jelentkezőket messengeren, telefonon vagy a regisztrációs felületen.
https://www.facebook.com/events/3507067359609310/3507067402942639/?notif_id=1695633804057065&notif_t=plan_edited&ref=notif

 

Megszakítás